Es retroben amb la victòria

El Club Voleibol Sant Cugat venç (3-1) l'Extremadura Arroyo en la 8a jornada de la Superlliga 2. En un partit molt igualat, les santcugatenques s'han mostrat molt agressives en el servei i s'han aprofitat d'un major encert en moments puntuals del partit.

El CV Sant Cugat torna a sumar una victòria després de dues jornades consecutives amb derrota. Les santcugatenques han anat sempre per davant en el marcador excepte en el tercer set, que ha estat dominat des de l'inici per les extremenyes. El matx ha començat amb un primer set molt fàcil per l'equip vermell-i-negre (25-16). En el segon, les coses s'han igualat i tot i el resultat (25-20), l'equip santcugatenc ha hagut d'esforçar-se de valent per endur-se aquesta mànega.

El tercer ha estat el més igualat de tots i l'equip extremeny ha aprofitat uns minuts d'inspiració de la seva millor jugadora, la brasilera Flavinha que s'ha mostrat molt incisiva en atac. La igualtat en el set s'ha traduït en el marcador final (31-33). La quarta mànega també ha estat molt igualada, però les santcugatenques han aconseguit endur-se el set (28-26) i el matx amb un final molt emocionant que ha fet vibrar el públic del Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

L'entrenador del CV Sant Cugat, Martín Fernández, comenta les claus de la victòria.

Martín Fernández

A diferència d'altres partits, tot i que els sets han estat igualats, sempre hem estat per sobre en el marcador.

Amb aquest triomf el CV Sant Cugat suma la tercera victòria de la temporada i la propera jornada visiten la pista de l'Alcobendas equip de la part mitja baixa de la taula.