Sampons i Valldivielso triomfen a l'Estatal


  • Comparteix:

Andrea Sampons i Blanca Valldivielso guanyen el Campionat d'Espanya per Autonomies de waterpolo amb la selecció catalana cadet. Les santcugatenques tenen una actuació destacada i ajuden al conjunt català a endur-se tots els partits de la competició.

De passeig. Així han passat Andrea Sampons i Blanca Valldivielso amb Catalunya per l'Estatal cadet de waterpolo. El conjunt català s'ha adjudicat el Campionat d'Espanya per Autonomies guanyant tots els partits i amb contundència. 39 a 2 amb Navarra, 15 a 3 davant Aragó, 24 a 2 amb el País Basc i el resultat més ajustat, 11 a 7 amb Madrid.

L'actuació de les santcugatenques va ser més que destacada. Sampons, que amb aquest Estatal revalida el títol, va marcar 5 gols i Valldivielso en va anotar 3.

Ara les santcugatenques tornen a concentrar-se amb el seu equip, el Club Natació Rubí, on juguen a l'equip cadet i també al primer equip, que milita a la màxima categoria del waterpolo estatal femení.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.