Benvolguda primavera


  • Comparteix:

joan.cabases

Joan Cabases


Publicat: el 27/mai/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Amics, amigues, fot un cel blau que està de foto i i tenim un solet que canvia l'humor a qualsevol. La fulla dels arbres, després d'un procés lent però segur, esclata i rebrota, les llavors plantades donen lloc a projectes que agafen alçada i el groc de la llum es cola per tot arreu. Després de mesos esperant-la, la primavera ha arribat al ple.

I és que a Sant Cugat ha arribat el caloret popular. I no és excepció i no estem soles, com demostra el Vallès de somni que s'ha dibuixat aquest diumenge. A més de les quatre immillorables representants que tindrà el ple de Sant Cugat per part de la CUP-Procés Constituent (felicitats i gràcies per avançat per la bona feina que fareu, Núria, Ignasi, Ramon i Dimitri), les candidatures rupturistes han aconseguit ocupar quatre cadires a l'ajuntament de Sabadell, 5 a Cerdanyola i 9 a Ripollet, on s'assolirà l'alcaldia. Es diu aviat!

Amb tot, esperem que marxi el fred d'aquesta Smart City elitista i excloent. Que marxi la sensació desangelada dels carrers buits a partir de l'hora de berenar i que marxi el gel insuportable de les multes i les pallisses a la PAH.

I esperem que arribin per quedar-s'hi. Que es quedin l'escalfor dels projectes col·lectius, que es quedin la il·lusió per una remuntada que no té aturador i que es quedin totes aquelles persones que el nostre poble ha expulsat.

Més contents que un gínjol i amb més determinació que mai, continuarem el nostre camí cap a l'autogovern. Perquè a nosaltres les independències ens agraden totes. I ho farem conscients del paper històric que juguem, capgirant Sant Cugat, el Vallès i els Països Catalans, i fent-ho amb el cap fred, el cor calent, el puny ferm i els peus a terra; perquè per molta alçada que agafem seguirem arran.

Que ho anomenin feina de formigueta, que seguirem fent passes de gegants. I de gegantes!

Benvolguda primavera.

JOAN CABASÉS és estudiant de Periodisme, membre de l'Esplai Sarau i militant d'Arran Sant Cugat



  • Comparteix:


TAMBÉ ET POT INTERESSAR

I jo em pregunto

Ariadna Sierra

L'escola La Mirada

Josep Maria Vallès


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.