El PDC rutlla!


  • Comparteix:

Joan Maria Terribas

Joan Maria Terribas


Publicat: el 25/jul/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest cap de setmana hem donat una passa endavant més. Amb els mecanismes amb els que ens vam dotar fa dues setmanes, mecanismes de participació, democràtics i transparents, hem aprovat els Estatuts i hem decidit quins han de ser els principals càrrecs del partit: president, vicepresidenta, direcció nacional amb una coordinadora general, presidenta del Consell Nacional i pròximament defensor/a de l'associat/da.

Als diferents càrrecs hi ha optat tothom qui ha volgut, ha estat prou coratjós i, d'antuvi, s'ha plantejat assumir una responsabilitat que requereix grans dosis de voluntat de servei. A tot/es ells/es un agraïment ben sincer. Agraïment que també voldria fer extensiu als qui per raons legítimes i amb generositat han renunciat després d'iniciar el camí.

Tenint sempre present que, manllevant a Raimon, qui perd els orígens per la identitat, aquest és un partit amb un projecte forjat amb la participació i aportació de moltes persones i pensat per a tothom, i això obliga a que les persones dirigents ho tinguin ben present a l'hora d'exercir les seves funcions. Hauran de ser les que a partir d'ara, juntament amb la resta que completaran l'estructura, siguin fermes en defensar les bases ideològiques, rigoroses en respectar les organitzatives, i escrupoloses en aplicar els estatuts.

Això, no obstant, ha d'anar acompanyat de la imprescindible voluntat i compromís que no quedi res enquistat i tothom se senti cridat i partícip del projecte comú, sense que passi allò que 'el paper ho aguanta tot', 'les paraules se les endú el vent' i la realitat sigui quelcom ben diferent.

Així, doncs, enhorabona, molt encert i èxits a tots/es !


JOAN MARIA TERRIBAS és president del PDC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.