Fer de la necessitat virtut


  • Comparteix:

carmela.fortuny

Carmela Fortuny


Publicat: el 18/gen/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sabeu que m'agrada caminar, córrer, pedalar... Tant se val si són corriols, muntanyes, senders, camins o carrers. De sempre que he caminat Sant Cugat, m'agrada conèixer cada carrer, cada barri, descobrir racons, trobar-me amb la gent, xerrar una estona, conèixer i compartir històries que omplen de vida Sant Cugat.

Parlem de tot, de mobilitat, de transport públic, d'enllumenat, de recollida d'escombraries, però també parlem de solitud, de necessitats d'habitatge, d'escoles bressol o de serveis de salut. M'agrada molt caminar, i caminar la ciutat em permet escoltar la gent, les seves inquietuds, preocupacions i opinions, és una de les principals raons del perquè dedico uns anys a la política local.

Quan camines Sant Cugat, sempre hi ha coses que et fan sentir orgullosa de la feina feta pels anteriors governs, tenim una ciutat preciosa, ben planificada i equipada i això és fruit de la bona feina feta, d'hores i hores dedicades a projectar, planificar i executar projectes de ciutat.

Em sento orgullosa de la ciutat que tenim, amb les seves virtuts i els seus reptes i comprovo cada dia que aquest orgull és compartit per molts veïns i veïnes la qual cosa encara m'anima més a continuar treballant per Sant Cugat.

Si camino la ciutat sola, m'ajuda a reflexionar, si ho faig amb l'equip, el carrer esdevé el millor local i el millor fons de pantalla per despatxar els temes que ens han d'ocupar, i si ho faig acompanyada d'algun veí o veïna el passeig encara és més profitós, a banda de fer una mica d'exercici podem compartir visions i opinions sobre el terreny i això no té preu.

Agraeixo la companyia de tots i totes els que camineu amb mi, dels que m'ho heu demanat, i convido a qui ho vulgui fer que m'ho digui, estaré molt contenta de fer-ho.

La pandèmia ens posa moltes limitacions, però caminar, passejar i xerrar una estona no ens posa en risc, sinó tot el contrari, fem de la necessitat virtut, caminem Sant Cugat, caminem junts.

CARMELA FORTUNY és portaveu i regidora de Junts per Sant Cugat



  • Comparteix:


TAMBÉ ET POT INTERESSAR


I jo em pregunto

Ariadna Sierra

L'escola La Mirada

Josep Maria Vallès

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.