Aquest dimecres es commemora el dia del celíac i el 'Sant Cugat a fons' parla amb alguns dels seus protagonistes. Meritxell Guarda, delegada local de l'Associació Celíacs de Catalunya; Laura Herrero, responsable de comunicació de l'Assemblea Celíacs de Catalunya, i el doctor Esteban Saperas, cap del servei de l'aparell digestiu de l'Idscsalud Hospital General de Catalunya, apropen als oients la realitat de les persones que pateixen aquest trastorn. La Unitat Mòbil del programa s'ha desplaçat fins l'establiment dietètic 'Gerd Rius'. Allà, la seva encarregada Maria Rius ensenya la gamma de productes sense gluten que es poden trobar a les seves prestatgeries.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.