El 'Sant Cugat va de Tapes' arriba a la recta final aquesta setmana amb una ruta de 40 bars i restaurants repartits per tota la ciutat. Fins diumenge, per un preu de 2,50 euros, els participants podran tastar les propostes de cada establiment acompanyades d'un quinto o una canya de cervesa. El 'Sant Cugat a fons' parla d'algunes de les propostes gastronòmiques amb alguns dels seus participants: Salvatore Fauzia (La Pizzeta), Antoni Soriano (Dehesa Santa Maria), Xavier Llorenç (Les Voltes), Robert García (Celler d'en Medir) i el guanyador de l'any passat David Ramírez (The Police 080). Tots plegats comparteixen les seves impressions sobre la tercera edició del concurs, les seves tapes i la gastronomia en miniatura.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.