Rítmica: Monica Vinyals és la nova responsable de la rítmica del Club Muntayenc Sant Cugat


  • Comparteix:

Mònica Vinyals és la nova entrenadora de la secció de Rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat. Vinyals porta molts anys en el món de la rítmica i actualment és la sel.leccionadora catalana. La nova tècnica entrenarà les gimnastes del CAR i coordinarà totes les entrenadores del Muntanyenc Sant Cugat.

Des del dia 1 de juliol Mònica Vinyals entrena les gimnastes de la secció de Rímtica del Club Muntanyenc Sant Cugat al Centre d'Alt Rendiment. Vinyals, que també havia estat gimnasta, ha entrenat el Montgat i el Sitges i actualment prepara la sel·lecció catalana. Marta Batllori, coordinadora de la secció de Rítmica del Club Muntanyenc sant Cugat, comenta les qualitats de Vinyals i destaca que el fet que sigui catalana facilita la comunicació amb les gimnastes.

Marta Batllori

Les nenes estan acostumades a entrenadores estrangeres i la comunicació és difícil. Per això el fet que la Mònica sigui catalana facilita les coses.


La tasca de Vinyals es centrarà en entrenar les gimnastes del CAR de nivell 4 que participen als Campionats d'Espanya, així com els conjunts que disputen la Copa Catalana. La secció de Rítmica del Club muntanyenc Sant Cugat també li ha confiat la coordinació de totes les entrenadores de l'entitat local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.