Olimpíades: Lluís Recoder visita a Melissa Caballero al CAR


  • Comparteix:

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder,s'ha desplaçat fins al CAR de Sant Cugat per acomiadar i desitjar sort a la nedadora local Melissa Caballero. La santcugatenca serà l'única esportista de la nostra ciutat que estarà present als Jocs Olímpics d'Atenes.

Melissa Caballero està a punt de marxar cap a Atenes per disputar les seves primeres olimpíades de la seva carrera. La nedadora local de dinou anys serà l'única representant santcugatenca a la cita d'Atenes.

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, ha volgut anar fins al CAR per acomiadar a Caballero i desitjar-li molta sort en les dues competicions en les que estarà: els relleus de 4 per 200 i els 4 per 100 lliures.

Recordem que a la prova on té més possibilitats de fer una bona actuació és al4 per 200 on venen d'aconseguir una cinquena plaça als mundials que es van disputar a Madrid.

L'acte ha consistit en una xerrada curta on Recoder ha donat tot el seu suport a la nedadora santcugatenca de 19 anys. L'alcalde destaca l'esforç i el sacrifici de Melissa Caballero en la seva trajectòria esportiva.

Lluís Recoder

Sento una gran admiració per Melisa Caballero


Lluís Recoder també ha fet entrega a la nedadora local d'un penjoll que simbolitza el rosetó del Monestir com a record d'aquest dia. Caballero agraeix el suport de la ciutat i el reconeixement que se li ha fet en aquest dia.

Melisa Caballero

S'agraeix que el teu treball i sacrifici es reconeixi en actes comel d'avui



Recordem que l'únic precedent que hi ha d'algun santcugatenc que hagi guanyat una medalla en unes olimpíades correspon als tennistes Àlex Corretja i Albert Costa al aconseguir la plata en la modalitat de dobles.

El dia 14 d'agost serà el debut de Melissa Caballero en unes olimpíades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.