Rugbi: El CR Sant Cugat supera el primer amistós de pretemporada amb bona nota


  • Comparteix:

El Club Rugbi Sant Cugat guanya al Natació Barcelona en el primer partit de pretemporada. El conjunt de Diego Fucks va ser en tot moment superior als barcelonins i va mostrar molt bones maneres davant un equip que milita a la Primera Catalana, una categoria menys que la dels santcugatencs.

Les coses pinten bé pel Rugbi Sant Cugat per be que el rival d'aquest cap de setmana va ser un dèbil i poc vistós Natació Barcelona que no va estar, en cap moment, al nivell dels santcugatencs. Els homes de Diego Fucks, tot i estar a la pretemporada i estrenar un equip plagat de veterans i jugadors joves que han pujat del juvenil, van mostrar-se molt compenetrats i confiats davant un rival que no va posar molta resistència. L'entrenador argentí del CRSC, Diego Fucks, parla del Natació Barcelona.

Diego Fuks

L'any passat ens van guanyar dues vegades a la lliga.


El mateix Fucks creu que l'equip té moltes possibilitats de fer una bona temporada a la lliga Nacional i veu una bona combinació entre jugadors veterans i joves.

Diego Fucks

Podem fer una bona temporada a la lliga Nacional


D'aquí a dues setmanes comença la lliga i Fucks desitjaria tenir uns quants dies més de pretemporada. Segons el tècnic local, la lliga arriba una mica d'hora per la preparació física de l'equip.

Diego Fucks

La lliga comença una mica d'hora per la prepparació del meu equip.



Aquest cap de setmana el CRSC jugarà dos partits amistosos; dissabte un torneig davant l'Hospitalet de Primera Nacional i diumenge contra el Químics de Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.