FUTBOL SALA: Victòria còmoda del Winterthur davant un inexistent Montsant per 7 a 1


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat guanya amb molta autoritat a un fluix Montsant per 7 gols a 1. Els vermell-i-negres comencen perdent, però capgiren el marcador fent un futbol sala molt vistós. Amb aquesta victòria i l'empat del Martorell el Winterthur amplia la seva distància respecte al segon, el Col·legi Santo Àngel de Castelldefels, a sis punts.

La lliga al grup segon de la Nacional B està més emocionant que mai. Per una banda s'està fent justícia, ja que el primer i el segon , es a dir, Winterthur Sant Cugat i Col·legi Santo Àngel de Castelldefels, són els millors de la competició i per tant els dos conjunts que es mereixen pujar de categoria. De l'altra, equips com el Pallejà o el Martorell, que han estat durant tota la temporada entre el segon i tercer lloc s'estan desinflant en aquestes darreres jornades, precisament quan hi ha en joc la lliga i l'ascens.

El Winterthur es distancia del segon , el Col·legi Santo Àngel, de sis punts. La golejada davant el Montsant per 7 gols a 1, l'empat del Martorell a sis gols i la victòria del Col·legi Santo Àngel ha provocat que la situació a la taula sigui ara aquesta.

Del matx davant el Montsant hem de destacar només dues coses, la superioritat del Winterthur, encara que va començar perdent, i el molt bon futbol sala que va fer l'equip d'Antonio Estremera amb jugades, algunes, força espectaculars. Per part de l'equip visitant dir que va estar molt fluix tot i que venia de guanyar a equips forts de la categoria.

L'entrenador vermell-i-negre, Antonio Estremera, diu que els deu minuts de la segona part han estat els millors de la temporada.

Antonio Estremera

Els deu minuts de la segona part han estat els millors.


El mateix Estremera compara el partit de la setmana passada davant la Penya Blau-grana de Castelldefels amb el del Montsant i diu que li ha sorprès veure a un Montsant tan fluix.

Antonio Estremera

He vist a un Moltsant molt fluix.


La propera setmana el Winterthur Sant Cugat jugarà a la pista del Sant Andreu de la Barca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.