FUTBOL SALA: El Winterthur ja és de Nacional A al guanyar al Balaguer per 5 a 2


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat puja a Nacional A com a campió del seu grup després de guanyar en l'últim partit de lliga al Balaguer per 5 gols a 2. Els santcugatencs són superiors en tot el partit i juguen a un molt bon nivell de futbol sala, sobretot la segona meitat. El PAV-III de la Rambla del Celler es va omplir amb més de 200 persones a la graderia.

Victòria fàcil del Winterthur Sant Cugat davant un Balaguer fluixet que, com es preveia en el guió d'aquest final de temporada, només va venir a Sant Cugat a complir la obligació. Els vermell-i-negres van ser superiors al seu rival en tot moment que, fent molt poca cosa, van poder empatar el matx a 1 gol en els minuts inicials de la segona meitat. Però a partir de llavors el matx va ser per l'equip d'Antonio Estremera que, sense cap nerviosisme, va tornar a tenir les oportunitats de gol necessàries per anarse'n en el marcador fins al 5 a 2 final.

Aquesta victòria fa que el Winterthur pugi a la Nacional A com a campió del seu grup, en aquest cas del grup 2, i a més sigui dels tres equips de la categoria amb més conte golejador.
El cava, el campions campions, els gols i una graderia plena amb més de 200 persones van ser els principals protagonistes d'una festa que ja es mereixia un Winterthur Sant Cugat, líder la major part del campionat.
El seu tècnic, Antonio Estremera, parla del seu primer partit amb el Winterthur i a més diu que el mèrit de tot això és dels jugadors.

Antonio Estremera

El mèrit és dels jugadors.


El mateix Estremera fa una valoració de la temporada.

Antonio Estremera

Ha estat una temporada molt bona.


Després d'aquest ascens el Winterthur disputarà la Copa Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.