KARTS: David Cebrián disputa l'Open GP de Catalunya i el Campionat de Lliçà


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc de karts, David Cebrián, aconsegueix la tercera posició al campionat Open GP de Catalunya i la quarta posició al campionat de Lliçà a la categoria inter A. Cebrián, a més, es prepara pel campionat Península Ibérica que es farà a Braga, Portugal, el mes de setembre.

El pilot santcugatenc de karts, David Cebrián, actualment està competint en els campionats de Catalunya, Open GP i el campionat de Lliçà. A falta de 4 proves, Cebrián va acabar l'última carrera de l'Open GP en tercer lloc, i en el campionat de Lliçà de moment es troba en la quarta posició a causa d'una carrera no disputada i una desqualificació en l'última cursa que va disputar. David Cebrián explica quines són les cites més immediates i quines té previstes pel final de l'estiu.

David Cebrián

Ara mateix estic competint l'Open GP de Catalunya i el Campionat de Lliçà i tinc previst competir en el campionat Península Iberica de Portugal el pròxim setembre


La pròxima cita del pilot santcugatenc serà el mes de setembre al campionat Península Ibérica de Portugal. Cebrián veu amb esperances aquesta competició.

David Cebrián

L'última prova el motor corria i l'equip estava preparat, així que a Portugal pot anar bé


El campionat es disputarà en la primera fase a Braga, Portugal i en la segona fase a Córdoba, i el pilot santcugatenc correrà com fins ara en la categoria rotax.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.