FUTBOL-SALA: El Guacamole queda campió de les 24 hores femenines del Mas Janer


  • Comparteix:

El Guacamole derrota al Vallirana per 3 gols a 2 i queda campió de les 24 hores de futbol-sala femení organitzades pel Mas Janer. La competició es disputa al pavelló de Can Llobet i destaca la gran participació amb 18 conjunts. El club organitzador, el Mas Janer, queda quart en caure derrotat a la final de consolació davant el Rubí.

El cansament i la calor van passar factura als 18 conjunts que van participar a la quinzena edició de les 24 hores de futbol-sala organitzades pel Mas Janer. L'horari de la final previst per ahir diumenge a les cinc de la tarda es va haver d'avançar ja que molts equips es van retirar.
Els que no van voler faltar a la final van ser el Guacamole i el Vallirana que es jugaven el títol de campiones. El matx va respondre a les expectatives creades i va anar a parar a mans del Guacamole que es va imposar per un ajustat 3 a 2. L'equip anfitrió, el Mas Janer, va quedar quart en perdre amb el Rubí.
La nota emotiva del torneig va ser el comiat d'Irene Sànchez, que marxa del club després de deu anys i fitxa pel Rubí que es troba a primera divisió, la mateixa categoria on militen les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.