Cascalló es proclama campió de la 7ena Milla de Valldoreix


  • Comparteix:

El santcugatenc Oriol Cascalló es proclama campió de la Milla de Valldoreix. L'atleta de la Unió Esportiva Ripollet finalitza primer en la seva estrena a la categoria sènior. Pel que fa a les noies, Ainoa Infante, de l'Agrupació Atlètica Catalana, va ser la guanyadora de la màxima categoria.

La setena edició de la Milla de Valldoreix supera l'objectiu del nombre de participants, amb més de 200 inscrits. El santcugatenc Oriol Cascalló va proclamar-se campió de la cursa en el seu primer any com a sènior. Per l'atleta de la Unió Esportiva Ripollet, el recorregut d'enguany era millor que el de l'any passat.

Cascalló

El traçat d'enguany m'ha agradat més que el de l'any passat


En clau femenina, l'atleta de l'Agrupació Atlètica Catalana, Ainoa Infante, va finalitzar primera de la categoria sènior. L'atleta coincideix amb Cascalló en destacar la qualitat del traçat.

Ainoa Infante

Aquesta és una milla que m'agrada molt, tot i que en alguns trams s'ha de patir


La setena Milla de Valldoreix va desenvolupar-se en un ambient de festa que va finalitzar amb la presentació dels equips d'aquesta temporada de l'EMD, el Club Handbol Lubesa Valldoreix i el Club Voleibol Lubesa Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.