Els Gausacs porten a la trobada castellera de Valldoreix el 4 de 8


  • Comparteix:

Els pilars han donat el tret de sortida a la jornada

Els pilars han donat el tret de sortida a la jornada

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenge a la trobada castellera de la Festa Major de Valldoreix el 4 de 8, el 7 de 7 i el 5 de 7. A la segona ronda han fet un intent desmuntat del 2 de 8. Els camises verdes han estat acompanyats en la jornada pels Marrecs de Salt, que han completat el 5 de 7, el 3 de 8 i el 7 de 7, i els Xics de Granollers, que han descarregat el 2 de 8 en dos intents i el 4 de 8. La colla del Vallès Oriental ha desmuntat el 3 de 8 a la tercera ronda i han optat per descarregar el 5 de 7 en el segon intent.



Els Gausacs s'han refet dels dos intents desmuntats de 4 de 8 de la setmana passada i l'han descarregat amb solvència a la primera ronda. A la segona, s'han decidit a treure la torre de 8, però quan pujava la canalla s'han fet enrere i ha quedat en un intent desmuntat. Finalment, han optat per un 7 de 7 i un 5 de 7 en una diada que ha acabat en positiu pel que fa a les sensacions, com ha explicat un dels caps de colla, Àlex Castellarnau.

Àlex Castellarnau

Quant a colla, sensacions i futur, és una bona actuació. El 4 de 8 ens ha donat bones sensacions, ja que no l'havíem fet la setmana passada. No hem pogut fer la torre, però la sensació és que la tenim descarregada i el 5 i el 7 amb molta seguretat.


L'actuació de Valldoreix marca habitualment un punt d'inflexió en la temporada dels Gausacs, que encaren el segon tram de l'any amb la vista posada al Concurs de Castells de Tarragona. Segons Biel Samsó, l'altre cap de colla dels camises verdes, es tracta d'un desafiament per a la colla.

Biel Samsó

Quan ens vam posar com a caps de colla, en els nostres millors somnis no ens plantejàvem estar així. El repte és majúscul i el treball mental i emocional és tan o més important que el tècnic.


Ara per ara, repetir l'actuació que tenien planejada per Festa Major, amb el 5 de 8, el 2 de 8 i 7 de 8, és l'objectiu de la colla per al final d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.