Ricoh participa des d'aquest dimecres a la 4a Setmana de la Responsabilitat Social


  • Comparteix:

La 4a Setmana de Responsabilitat Social té lloc a Barcelona

La 4a Setmana de Responsabilitat Social té lloc a Barcelona

La multinacional japonesa Ricoh participa des d'aquest dimecres i fins dissabte en la 4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya que té lloc a Barcelona. L'objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la responsabilitat social (RSC) en l'empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient.

La participació de Ricoh forma part del programa 'Ricoh Global Eco action' que impulsa la companyia durant el juny per involucrar els seus col·laboradors en el compromís per al desenvolupament sostenible i mediambiental. Aquesta iniciativa té el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació i l'Obra Social La Caixa.

Ricoh és una companyia tecnològica especialitzada en equipament digital per a l'oficina, solucions d'impressió d'alta producció, sistemes de gestió de documents i serveis TIC. Amb seu a Tòquio, el Grup Ricoh opera a més de 200 països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.