Súmate es presentarà a Sant Cugat amb un acte al Centro Popular Andaluz


  • Comparteix:

Imatge promocional de Súmate

Imatge promocional de Súmate

Súmate donarà a conèixer a Sant Cugat, al Centro Popular Andaluz (CPA), el seu projecte de suport i promoció de l'independentisme entre la ciutadania de cultura castellana. L'acte es farà dissabte de la setmana vinent i vol, a través de testimonis i arguments, 'treure la por', fomentar la participació a la consulta i promoure l'independentisme entre la ciutadania que se sent tant espanyola com catalana.

Súmate es presentarà a Sant Cugat en un acte obert a tota la ciutadania que comptarà amb el president de l'associació, Eduardo Reyes, dos economistes encara per confirmar i membres d'entitats locals.

El coordinador al Vallès Occidental de Súmate, Marc Santín, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de les presentacions que estan duent a terme a diversos municipis catalans és fer arribar el missatge de l'associació, que busca a través de testimonis i arguments fomentar la participació a la consulta sobiranista i promoure el vot a favor de la independència entre la ciutadania que se sent espanyola i catalana.

Marc Santín

Nosaltres apostem per l'estat propi català. Volem treure la por, fomentar la participació i apostar pel sí. Volem que la gent que se sent espanyola i catalana voti sí.


En aquest sentit, Santín ha insistit que sentir-se espanyol no vol dir ser nacionalista espanyol. És per això que la plataforma promou la idea que la independència no és incompatible amb sentir-se tant català com a espanyol.

Marc Santín

Nosaltres ens sentim catalans i espanyols i volem que es faci la consulta i volem votar un sí com una catedral. Emocionar-se amb la Roja no és incompatible amb votar sí a la independència.


L'acte de presentació a Sant Cugat tindrà lloc el 14 de desembre a les dotze del migdia al Centro Popular Andaluz. L'associació compta amb uns 2.000 membres a Catalunya i amb una web on publica testimonis de persones que defensen un estat propi català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.