Valldoreix celebra l'Aplec de la Salut, tot i la pluja


  • Comparteix:

Valldoreix ha celebrat aquest dijous l'Aplec de la Salut, malgrat les precipitacions. No obstant això, la pluja ha obligat a traslladar part de les activitats a la Nau de la Cultura. L'aplec d'enguany ha comptat per primera vegada amb la participació de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL).

La jornada ha començat a les deu del matí amb la trobada d'una quinzena d'entitats de Valldoreix a l'esplanada de l'ermita de la Mare de Déu de la Salut. En paral·lel, l'associació Jocs del Món ha ofert entreniment de diversos continents als infants que s'han apropat a la trobada.

Posteriorment, la coral l'Harmonia de Valldoreix ha ofert un recital de cant abans de la celebració d'una missa, a càrrec del rector de la parròquia de Sant Cebrià.

Aleshores, la intensa pluja ha obligat a traslladar les activitats a la Nau de Cultura. El recinte ha acollit a partir del migdia diversos grups que volien participar al concurs de paelles i la cobla sardanista Iluro.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, fa un balanç de l'aplec.

Montserrat Turu

La resposta de la gent i de les entitats de Valldoreix ha estat magnífica, malgrat la pluja.


Turu ha subratllat que part de les activitats s'han pogut traslladar a la Nau de Cultura, gràcies a les millores que fa poc s'han introduït al recinte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.