L'última d''X-Men' i 'Pancho, el perro millonario', estrenes de la setmana


  • Comparteix:

Cartell de l'última pel·lícula de la saga 'X-Men'

Cartell de l'última pel·lícula de la saga 'X-Men'

'X-Men: Días del futuro pasado' i 'Pancho, el perro millonario' són les principals estrenes a la cartellera d'aquesta setmana dels cinemes de Sant Cugat. Els dos films es podran veure tant a Cinesa com a Yelmo.

'X-Men: Días del futuro pasado'
La nova proposta de la saga 'X-Men' centra la història en un insuperable grup de mutants que lluita per la supervivència de l'espècie en una guerra que es desenvolupa en èpoques diferents. Els idolatrats personatges de la trilogia cinematogràfica original d''X-Men' uneixen les seves forces a les quals ells mateixos tenien al passat, quan eren més joves, per canviar un important fet històric i iniciar una èpica batalla que podria salvar el futur.

Aquesta nova pel·lícula torna a estar dirigida per Bryan Singer, que també va ser el responsable de la primera i segona part de la història, i compta de nou en el repartiment amb actors com Hugh Jackman, Halle Berry i Michael Fassbender, a més de ser l'estrena a la saga de la popular actriu Jennifer Lawrence.



'Pancho, el perro millonario'
El film parla del gos Pancho, conegut per un anunci televisiu de jocs de l'atzar. Ara convertit en milionari després de ser l'afortunat guanyador d'una butlleta de loteria, en Pancho gaudeix d'una vida plena de plaers i dels capricis més extravagants. La pel·lícula explica com el seu secretari personal li administra la seva immensa fortuna i intenta que es converteixi en un gos ric responsable i que abandoni la seva vida de malbaratament, sense massa èxit.

Aquesta comèdia familiar està dirigida per Tom Fernández i protagonitzada, a part de pel famós gos, pel català Ivan Massagué i la televisiva presentadora Patricia Conde.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.