L'Ajuntament no creu que es pugui fer tampoc enguany el mercat medieval


  • Comparteix:

La primera edició d'aquest mercat va fer-se dins el marc de l'Any del Mil·lenari, el setembre del 2002.

La primera edició d'aquest mercat va fer-se dins el marc de l'Any del Mil·lenari, el setembre del 2002.

La segona edició del mercat medieval de Sant Cugat, que s'havia d'haver fet l'any passat, tampoc es farà, amb tota probabilitat, aquest any 2004. Així ho han apuntat fonts del consistori, que asseguren que de moment s'està treballant en la redefinició del projecte per aconseguir, a banda de patrocinis, una iniciativa de qualitat, i sobretot, amb més vincles locals.

Tot i que l'Ajuntament havia anunciat la voluntat de repetir de forma anual el mercat medieval, des de la primera edició, celebrada el setmebre del 2002 en el marc de l'Any del Mil·lenari, el mercat no ha tornat encara a la nostra ciutat.

I és que segons la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, tot i que la primera experiència va funcionar molt bé, - amb una visita de 50.000 persones -, cal fer un anàlisi acurat del projecte per convertir-lo en un mercat de qualitat i sobretot amb un caràcter marcadament local, que es diferenciï clarament dels que es fan en altres municipis.

Àngels Solé

Esn agradaria que el mercat tingués uns continguts i un nivell en totes les paradetets, i que respongui a un projecte diectament vinculat amb Monestir.


En aquest sentit, Solé ha explicat que no es tracta de la quantitat de parades que hi participin sinó de la qualitat de les mateixes, i sobretot, que les paradetes o els espectacles tinguin una vinculació ambv activitats pròpies del passat de la nostra ciutat.

És per aquesta voluntat de redifinició del mercat medieval que la tinent d'alcalde ha afirmat que, molt provablement, la iniciativa no podrà repetir-se tampoc aquest any.

Àngels Solé

No és tant de la quantitat com de la qualitat, que si hi ha una parada d'un ofici, que aquest hagués existit a Sant Cugat. I crec no ho pòdrem resoldre com voldríem aquest any.


A banda de tot aquest procés de reflexió, també cal tenir en compte la qüestió del finançament, ja que cal buscar empreses privades que vulguin contribuir a recolzar econòmicament aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.