La Federació de Cors de Clavé guardona la trajectòria de dos santcugatencs


Temes relacionats

90 cantaires actuaran al Teatre-Auditori en la 'Cantata 1714-2014' (20/jun/14)


  • Comparteix:

Estandard de la Societat Coral La Lira / Foto: Societat La Lira

Estandard de la Societat Coral La Lira / Foto: Societat La Lira

Els santcugatencs Miquel Garrell i Jaume Pahissa reben aquest dimarts una medalla de la mà de la Federació de Cors de Clavé per la seva llarga trajectòria com a cantaires. L'acte tindrà lloc a les set de la tarda al Palau de la Música, on la Societat Coral La Lira interpretarà la 'Cantata 1714-2014. 300 anys vencent' acompanyada de la Massa Coral Els Cantaires de Juneda i La Jove Orquestra de Ponent.

La Federació de Cors de Clavé premia així els 71 anys de trajectòria de Garrell i Pahissa a la coral La Lira i la seva constància per fer arribar la cançó de clavé arreu de Catalunya. L'entrega de les medalles precedirà la interpretació de la 'Cantata 1714-2014', que s'emmarca en la celebració del Tricentenari i repassa els esdeveniments històrics del país durant aquest període. El president de La Lira, Josep Garrell, assegura que tocar al Palau de la Música és tot un honor per a l'entitat.

Josep Garrell

Per nosaltres anar al Palau de la Música és com per als futbolistes anar a la Champions i quedar campions. Estar seleccionat per anar-hi a cantar és tota una il·lusió, un guardó i una categoria. I si a més pots fer-ho tens una satisfacció increïble, una emoció molt gran.


Aquesta no és la primera vegada que La Lira interpreta la cantata, ja que l'obra es va preestrenar el 15 de juny a Juneda. La peça arribarà a Sant Cugat el 6 de juliol i es representarà a les set de la tarda al Teatre-Auditori.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.