S'inaugura la fira ArtRio 2014 amb presència de l'ADN Galeria


  • Comparteix:

Imatge d'una peça de l'artista Adrian Melis que es pot veure a ArtRio 2014 / Font: ADN Galeria

Imatge d'una peça de l'artista Adrian Melis que es pot veure a ArtRio 2014 / Font: ADN Galeria

L'ADN Galeria de Barcelona, que té la delegació ADN Platform a Sant Cugat, és una de les vuit galeries catalanes que participaran a partir d'aquest dimecres a la fira internacional ArtRio 2014 de Rio de Janeiro. Amb el suport del departament de Cultura, ADN Galeria exposarà a la ciutat carioca peces de Carlos Aires, Eugenio Merino, el colombià Marcos Ávila Forero, el cubà Adrian Melis i el belga Jean-Luc Moerman.

La responsable de comunicació de l'espai, Olga Sureda, ha destacat que la seva participació ha sorgit d'una proposta de l'associació Art Barcelona, de la qual formen part.

Sureda ha ressaltat també que, malgrat les diferències entre ells, tots els artistes triats treballen dins del seu context social i polític implicant-se, denunciant i també proposant solucions.

Olga Sureda

Tots tenen el denominador comú de la galeria: artistes que denuncien fets de la societat i que treballen per canviar-los.


Aquesta estada al Brasil suposa la primera oportunitat per explorar el mercat de l'art brasiler, després d'haver exposat a Florida i a Colòmbia en altres ocasions. En aquest sentit, la galeria valora aquesta fira com una oportunitat per obrir un mercat però alhora una gran responsabilitat pel volum de feina que suposa exposar a l'altra banda de l'Atlàntic.

Les obres que s'exposaran fins al 14 de setembre per part d'ADN Galeria seran en format vídeo, instal·lació i pintura.

Els països amb presència en aquesta fira són Alemanya, l'Argentina, els Estats Units, França, Luxemburg, Mèxic, Portugal, el Regne Unit, la República Dominicana, Sud-àfrica, Suïssa i l'Uruguai, a més del Brasil i d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.