La Festa Major de Valldoreix arrenca avui amb el pregó de Clara Caso


Temes relacionats

La Festa Major de Valldoreix tindrà més de 70 activitats i el concert de Bremen ( 3/set/14)

Els elogis al territori per part del pregoner obren la Festa Major de Valldoreix (13/set/13)


  • Comparteix:

Clara Caso, a la dreta, és la pregonera d'enguany / Foto: EMD de Valldoreix

Clara Caso, a la dreta, és la pregonera d'enguany / Foto: EMD de Valldoreix

La directora de l'escola Ferran i Clua, Clara Caso, dóna el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix amb el pregó aquest divendres a dos quarts de deu del vespre. La festa seguirà a la plaça del Casal de Cultura fins a la matinada amb la cantada d'havaneres, a càrrec del grup de Palafrugell l'Empordanet, i el ball de Festa Major amb l'orquestra Talking Rabbits.

La pregonera d'enguany és la directora de l'escola Ferran i Clua, Clara Caso, que serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la festivitat del territori. Tot i la coincidència de les festes amb el cap de setmana de pont de la Diada Nacional, el president de l'EMD, Josep Puig, creu que l'assistència serà un èxit.

Josep Puig

Evidentment hi haurà gent que pot ser que marxi, però donada la importància d'aquesta Diada Nacional hi pot haver gent que es quedi.


El pregó tindrà lloc a la plaça del Casal de Cultura, on seguidament hi haurà la cantada d'havaneres amb rom cremat, a càrrec del conjunt palafrugellenc L'Empordanet. A la mitjanit, el toc de ritme el posarà l'orquestra Talking Rabbits amb el ball de Festa Major, on sonaran les versions musicals de les cançons d'ara i sempre.

A les cinc de la tarda, a la plaça del Casal de Cultura, la companyia de circ 'Els Herretia' farà un taller de circ adreçat a tots els públics, perquè petits i grans aprenguin a caminar amb una bola d'equilibris, conduir un monocicle i jugar amb un diàbolo, entre d'altres. Durant tot el dia, la Biblioteca Vall d'Or es mantindrà oberta i s'hi desenvoluparan diverses activitats, com el punt d'intercanvi de llibres, un taller de capgrossos i contes per als més menuts. A més, hi haurà un espai dedicat al 50è aniversari de la primera publicació de 'Mafalda'.

Al cap de setmana, la Festa Major no s'atura. Dissabte a la matinada, Buhos i Bremen actuaran a la festa jove i diumenge la cultura popular inundarà els carrers de Valldoreix. La diada castellera, al matí, anirà seguida del concurs de paelles, mentre que a la tarda serà el torn de la cercavila de gegants i capgrossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.