Arrenquen les votacions populars del concurs 'Petits talents'


Temes relacionats

Mishima i Ramon Mirabet, proposta del Petits Camaleons per als adults ( 7/jul/14)

Manel, Txarango i Lax'n'Busto faran ballar els infants al Petits Camaleons (20/mai/14)


  • Comparteix:

Participants de l'edició anterior del concurs

Participants de l'edició anterior del concurs

El concurs 'Petits talents' engega aquest dilluns a partir de les dotze del migdia les votacions populars. Fins aquesta hora es poden presentar propostes musicals. Els sis guanyadors podran actuar al festival infantil Petits Camaleons que se celebrarà el primer cap de setmana d'octubre.

El concurs organitzat per Cugat.cat tanca a les dotze del migdia el termini de presentació dels vídeos per arrencar la votació popular. La cap de Musicals del mitjà multimèdia, Jèssica Sotodossos, ha explicat que els guanyadors del certamen podran viure l'experiència de formar part del cartell del Petits Camaleons i podran viure l'ambient que viuen els artistes que també hi participaran.

Jèssica Sotodossos

Els nens que acabin sent seleccionats formaran part del cartell de Petits Camaleons i podran viure l'ambient com els artistes. És una experiència molt satisfactòria per a ells.


Es tracta d'un concurs musical perquè nens i joves d'entre els tres i els 16 anys puguin demostrar el seu talent. D'entre totes les propostes presentandes, la votació popular i un jurat seleccionaran els sis guanyadors. Els joves músics triats tindran l'oportunitat d'actuar a la 3a edició del festival Petits Camaleons, que enguany pujarà a l'escenari artistes com Manel, Txarango, La Troba Kung-Fú, Lax'n'Busto, La Iaia i Quart Primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.