L'Espai Lluís Ribas prepara una nova etapa amb canvis al seu interior


Temes relacionats

Lluís Ribas exposa de nou a la galeria Wally Findlay de Palm Beach (17/jul/14)


  • Comparteix:

Imatge d'una de les obres de l'aristita Lluís Ribas. / Foto: Lluís Ribas

Imatge d'una de les obres de l'aristita Lluís Ribas. / Foto: Lluís Ribas

L'Espai Lluís Ribas reobre aquest dimarts amb la vista posada al desembre, quan canviarà el seu interior i els seus continguts per inaugurar una nova etapa. Fins aleshores, la galeria manté una exposició permanent de Ribas amb obres recents, fotografies i paisatges de l'artista.

L'espai d'art santcugatenc, inaugurat el 1995, experimentarà un canvi estètic a partir d'aquest desembre. El propietari de la galeria i creador, Lluís Ribas, ha explicat que la transformació que patirà la galeria servirà per posar un punt i a part en la seva trajectòria i per mostrar noves obres que exposarà per primera vegada a la ciutat.

Lluís Ribas

Serà un punt i a part. A partir d'aleshores, l'espai es transformarà en espai molt diferent de com ha sigut fins ara. Es mostrarà obra meva molt diferent i es podrà veure a Sant Cugat.


Tot i això la galeria d'art obre les seves portes aquest dimarts després de les vacances d'estiu amb una exposició permanent de Lluís Ribas que conté obres recents de l'artista, fotografies i paisatges de petit format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.