Creixen els cursos de flamenc del CPA de Sant Cugat


  • Comparteix:

El curs ja compta amb 160 alumnes d'entre cinc i 70 anys / Foto: CPA

El curs ja compta amb 160 alumnes d'entre cinc i 70 anys / Foto: CPA

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha engegat aquesta setmana la 9a edició dels cursos de flamenc per a tots els públics. L'escola ja té 160 alumnes, amb edats compreses entre els cinc i els 70 anys. Enguany, a part dels cursos ordinaris, s'incorporen classes de dansa i ritme a càrrec d'artistes locals, estatals i internacionals.

Des de fa nou anys, el CPA ofereix als santcugatencs la possibilitat de familiaritzar-se amb l'art del flamenc. Amb l'objectiu d'omplir de vida l'entitat i fer arribar la cultura flamenca en un entorn com Sant Cugat, la directora de l'escola, Anna Pérez, ha explicat a Cugat.cat que per als alumnes el ball és una manera per treballar l'expressió personal de manera lliure.

Ana Pérez

Intentem transmetre l'essència d'aquest art, i els alumnes repeteixen i amb entusiasme


Enguany, a més dels cursos ordinaris, s'incorpora una novetat. Es tracta de les classes de ritme i cant impartides per artistes locals com Andrés Corchero, i de l'àmbit estatal i internacional, amb el francès Arnaud Clerc. Pérez ha constatat que es tracta de nou sessions anuals amb les quals es treballaran diferents disciplines.

Ana Pérez

Volem trobar el punt de trobada entre el local, nacional i internacional, que es combinin estils diferents que afavoreixin el flamenc.


A banda dels cursos ordinaris de dilluns a dijous a la tarda, també es manté un curs mensual on els ballarins crearan una coreografia amb música i cant en directe, una experiència que des de l'entitat ja fa anys que repeteixen. Els interessats que es vulguin inscriure ho poden fer enviant un correu electrònic a cpaflamenco@gmail.com o bé adreçant-se a l'escola dimecres i dijous de sis de la tarda a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.