Més de 4.000 persones vibren a Sant Cugat amb el festival Petits Camaleons


Temes relacionats

Sant Cugat canta i balla en la primera jornada del Petits Camaleons ( 4/oct/14)

Mishima i Ramon Mirabet animen l'arrencada del Petits Camaleons ( 4/oct/14)

Comença el compte enrere per al festival Petits Camaleons ( 2/oct/14)

Manel, Txarango i Lax'n'Busto faran ballar els infants al Petits Camaleons (20/mai/14)


  • Comparteix:

Oques Grasses ha reunit més de 900 persones a l'escenari de la Carpa Raluy

Oques Grasses ha reunit més de 900 persones a l'escenari de la Carpa Raluy

Sant Cugat ha vibrat aquest cap de setmana amb el festival Petits Camaleons, que ha portat a la ciutat grups musicals de primer nivell com Manel, Txarango, Quart Primera i Mishima. Més de 4.000 persones, 1.000 més que en l'edició anterior, han passat pel festival, que enguany ha tingut lloc durant tres dies i ha inclòs propostes només per a adults.



Des de la festa sonora d'Oques Grasses i Txarango fins als concerts intimistes de Cesk Freixas i Joana Serrat, el festival Petits Camaleons ha donat cabuda enguany a un ampli ventall d'estils musicals adaptats a joves i infants. Els concerts diürns, de mitja hora de durada i amb l'acústica adaptada, han acostat als assistents els seus artistes preferits en un format per als més petits. Alguns dels artistes han explicat que aquest tipus de festival permet als infants conèixer grups molt diferents i potenciar, des de ben petits, la passió per la música.

Artistes

Veníem amb la idea d'adaptar-nos als infants. / No hi estem acostumats, però són noves experiències. / És fonamental començar a gestar el gust per la música des d'aquesta edat.


El cartell d'enguany ha omplert bona part de les sessions i, fins i tot, algunes han deixat públic fora de la sala per manca d'espai. Un fet que l'organització espera millorar l'any vinent, tal com ha assegurat el director del festival, Albert Puig.

Albert Puig

Em preocupa que sales com l'Aula Magna es quedin amb la gent a fora. El primer repte serà oferir alternatives a aquests concerts.


Durant tot el cap de setmana, la 3a edició del festival ha convertit Sant Cugat en un nucli musical que ha arrelat fort a la ciutat, segons l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Per nosaltres, aquest festival és un referent. En aquest tercer any veiem que està consolidat a la ciutat.


Els més petits també han pujat a l'escenari a través del concurs 'Petits talents', que ha organitzat Cugat.cat. Grans i petits han respost amb energia i entusiasme al festival, que ja pensa en el repertori de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.