El cicle de cinema infantil en català CINC trepitja Sant Cugat


  • Comparteix:

'Pluja de mandonguilles 2' arriba aquest diumenge a Sant Cugat

'Pluja de mandonguilles 2' arriba aquest diumenge a Sant Cugat

El cicle de cinema infantil en català CINC arriba aquest diumenge a Sant Cugat amb la projecció de 'Pluja de mandonguilles 2' a les dotze del migdia a les sales Cinesa. Aquest cicle, organitzat per la Generalitat, es programa a 32 municipis amb l'objectiu de fer créixer l'oferta cinematogràfica per als més petits en català.

La primera pel·lícula del cicle que es projectarà a Sant Cugat és 'Pluja de mandonguilles 2'. Es tracta de la segona part de 'Pluja de mandonguilles' i reprèn les aventures de l'inventor Flint Lockwoods i el seu ídol Chester V. Flint crearà una màquina amb l'objectiu de convertir l'aigua en aliments, però que acabarà transformant animals en menjar amb vida. El segon film del cicle serà 'Dragon Ball: la batalla dels déus', que es podrà veure el 9 de novembre. 'LEGO. La pel·lícula' posarà punt final al pas del cicle per la ciutat el 14 de desembre.

El cicle de cinema infantil CINC va néixer el 2001 amb el repte de potenciar l'hàbit de veure pel·lícules en català entre els més petits. Així, la iniciativa pretén oferir una programació atractiva, preus baixos i la presència arreu del territori català. En l'edició d'enguany, 32 municipis participen al cicle, que projectarà 27 pel·lícules en 143 sessions a tot Catalunya. El CINC es programa cada any durant dos períodes, a la tardor i a la primavera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.