Vilarasau, Arànega, Orella i Martínez, nominats als Premis Butaca


  • Comparteix:

'Els dies feliços' passarà pel Teatre-Auditori

'Els dies feliços' passarà pel Teatre-Auditori

Els Premis Butaca han reconegut amb una nominació les interpretacions dels intèrprets santcugatencs Emma Vilarasau, Mercè Arànega, Francesc Orella i Virgínia Martínez. Vilarasau opta al guardó per 'Els dies feliços', Arànega per 'Doña Rosita la soltera', Orella per 'Un aire de família' i Martínez per 'Germans de sang'.

Pòquer de nominacions per a la nova edició dels Premis Butaca, que arriba a la vintena edició. Les votacions es poden fer fins al 16 de novembre a la web dels guardons, Premisbutaca.cat.

Francesc Orella opta al premi a millor actor per 'Un aire de família', mentre que Emma Vilarasau obté una nominació per 'Els dies feliços'. Aquest text de Samuel Beckett es podrà veure al Teatre-Auditori el 20 i 21 de novembre.

En l'apartat de millor actriu de repartiment, apareix la florestana Mercè Arànega per 'Doña Rosita la soltera'. En millor actriu de musical, una de les nominacions és per a l'excantant de La porta dels somnis, Virgínia Martínez, amb 'Germans de sang'. Aquest musical arribarà aquest dissabte al Teatre-Auditori.

Altres muntatges que passaran per l'equipament municipal i que han rebut nominació són 'Traduccions/Translation' (millor muntatge), 'Llibert' (petit format i millor text) i 'Germans de sang' (millor musical).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.