Cinesa estrena avui la versió original amb 'Interstellar'


  • Comparteix:

Cinesa Sant Cugat es converteix aquest divendres en el primer cinema íntegrament en versió original subtitulada (VOS) de la cadena a l'Estat espanyol amb l'estrena 'Interstellar', amb Matthew McConaughey. L'altra estrena, 'Alexander y el día terrible, horrible, espantoso', es projectarà doblada en adreçar-se al públic infantil. 'Interstellar' és una cinta de ciència-ficció dirigida per Christopher Nolan.

La nova aposta de Cinesa
La proposta arriba a Sant Cugat com una estratègia per intentar revifar el nombre d'espectadors, que ha disminuït un 50% a l'Estat espanyol en l'última dècada a causa de factors com la pirateria, la crisi i l'augment de l'IVA cultural al 21%. El 2013, Cinesa Sant Cugat va rebre 100.000 espectadors, una xifra que espera superar amb la VOS. A partir d'ara, les úniques pel·lícules que es doblaran seran les que vagin adreçades a menors de sis anys, com és el cas aquest divendres d''Alexander y el día terrible, horrible, espantoso'.

Els Cicles de Cinema Clàssic, d'Autor i Infantil es mantenen pels bons resultats que han donat, amb 12.000 assistents anuals, i pel fet de ser les úniques sessions que omplen la sala en tota la setmana. A més, Cinesa ha anunciat que es recuperaran les sessions matinals els diumenges i les sessions golfes els dissabtes.

Al març, Cinesa estrenarà un programa per comprar entrades a través del mòbil i Internet que es posarà en marxa a Cinesa Sant Cugat.

'Interstellar'
Un grup d'exploradors viatja a través d'un forat de cuc fins una altra dimensió. La història, dirigida pel director de la darrera trilogia de 'Batman', Christopher Nolan, està basada en la teoria de l'expert en relativitat Kip S. Thorne que assegura que aquests forats existeixen i es poden usar com portals per a viatjar en el temps.



'Alexander y el día terrible, horrible, espantoso'
Steve Carrell i Jennifer Garner protagonitzen aquesta comèdia en què Alexander, un nen d'11 anys viu el pitjor dia de la seva vida. Alexander informa de les seves desgràcies a la seva optimista família, però aquesta no li fa molt de cas. No obstant això, ràpidament s'adona que 'aquesta mala sort' també afecta la resta de la seva família.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.