La comèdia 'Crucidramas' arriba avui al Casal de les Planes


  • Comparteix:

Cartell oficial de la comèdia 'Crucidramas' de la companyia Bromas Aparte

Cartell oficial de la comèdia 'Crucidramas' de la companyia Bromas Aparte

La companyia Bromas Aparte presenta 'Crucidramas' aquest divendres a les deu de la nit al Casal de les Planes. L'espectacle, que forma part del programa de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), és una comèdia fresca i descarada que ridiculitza la realitat. Les entrades tenen un preu de cinc euros, amb reserva, i de vuit euros a taquilla.

Vanessa Margó i Paloma Jiménez formen la companyia Bromas Aparte amb la direcció de Miguel de Molina. En l'espectacle parlaran, en clau d'humor, del que no es parla, de totes aquelles mentides que expliquen els ciutadans i de les veritats que en el fons li encantaria dir a tothom.

'Crucidramas' tracta la cara més absurda, ridícula i còmica dels petits drames diaris, veritats que són mentides, realitats que superen la ficció. El muntatge és una successió de 10 esquetxs entrellaçats per un concurs radiofònic on els concursants han d'esbrinar les respostes del Crucidrama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.