Sant Cugat homenatja la seva gent gran amb un concert de sarsuela


Temes relacionats

Sant Cugat s'adhereix al Manifest del Dia Internacional de la Gent Gran (20/oct/14)


  • Comparteix:

La ciutat ha homenatjat un any més la seva gent gran amb un concert de sarsuela al Teatre-Auditori. La iniciativa ha celebrat aquest diumenge la seva 15a edició i ho ha fet amb un gran agraïment a les entitats i casals que treballen amb aquest col·lectiu.

El Concert per a la gent gran ha celebrat 15 anys bufant les espelmes i dedicant un any més una actuació al Teatre-Auditori a aquest col·lectiu. Enguany, ha estat la companyia +Sarsuela l'encarregada de donar forma a aquesta iniciativa, que vol reconèixer els casals de la ciutat i la seva gent gran, com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Un any més, la 15a edició, celebrem un concert de germanor entre els casals i els associats per gaudir del Teatre-Auditori.


Per a l'ocasió, l'espectacle 'Entre sarsueles' ha ofert un repertori de peces tan conegudes com 'La verbena de la Paloma', 'El barberillo de Lavapiés', 'Doña Francisquita', 'Marina' i 'Cançó d'amor i de guerra', entre d'altres. Més enllà del gènere, els assistents han agraït el gest de la ciutat cap a la gent gran.

Assistents

M'han donat l'entrada i ho agraeixo molt. / Han fet una cosa molt bona. / He vingut perquè a la meva senyora li agrada.


De fet, el Teatre-Auditori s'ha tornat a omplir amb aquesta proposta per a la gent gran, en la qual han estat acompanyats per diversos membres del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.