Cugat.cat emet en 'streaming' 'La Nit dels Gaudí' i la gala dels premis


Temes relacionats

Mercè Arànega opta als Premis Gaudí pel seu paper a 'Born' ( 1/feb/15)


  • Comparteix:

Moment del documental 'Vides de cine' / Foto: La Xarxa

Moment del documental 'Vides de cine' / Foto: La Xarxa

Cugat.cat emetrà en 'streaming' aquest diumenge la gala dels Premis Gaudí i l'espai 'La Nit dels Gaudí', un programa especial produït per La Xarxa que precedirà el lliurament dels guardons del cinema català. El programa s'emetrà des del Sant Jordi Club a partir de les vuit del vespre i comptarà amb l'estrena del documental 'Vides de cine', que tracta la trajectòria de Ventura Pons.

'La Nit dels Gaudí' estarà presentada pels periodistes Pere Puig de VOTV, Laura Contreras del Canal Terrassa i Clara Tena del Canal Terres de l'Ebre. Entrevistes a artistes, directors i responsables de l'Acadèmia del Cinema Català, reportatges i l'arribada dels actors a la catifa vermella ompliran el contingut.

A més, l'espai estrenarà el documental 'Vides de cine' que mostrarà la figura de Ventura Pons, reconegut amb el Premi Gaudí d'Honor-Miquel Porter d'aquest any. La peça fa un repàs a la trajectòria del director i també a la situació del cinema català, a través d'una conversa amb la directora de l'Acadèmia, Isona Passola.

La peça també retrata la figura dels sis nous Membres d'Honor de l'Acadèmia i analitza la relació professional que tots ells han mantingut amb el cinema. Després del programa s'emetrà la gala dels premis en directe.

Pots seguir la retransmissió aquí



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.