Les marines de Raimon Sunyer, a La Galeria


  • Comparteix:

Un dels paisatges de Raimon Sunyer

Un dels paisatges de Raimon Sunyer

El pintor Raimon Sunyer torna a visitar La Galeria per exposar una vintena de quadres, en què es dona un relleu especial a les marines. La mostra es manifesta com un aparador de zones costeres com Cadaqués o Menorca en què l'artista de Tiana ha volcat les experiències dels últims anys.

Va ser l'any 2000 quan Raimon Sunyer va visitar per últim cop la galeria del carrer Sant Jordi. Ara, torna a trepitjar la sala de Jordi Batlle per mostrar la producció dels últims anys. Una selecció de 24 quadres és suficient per introduir el públic en un ventall de paisatges molt variats, segons l'artista.

El pintor fa gal.la d'una enorme sensibilitat en la creació de marines, una de les temàtiques que han concentrat les energies de Sunyer en els darrers temps. L'artista ha explicat que les naturaleses han estat i seran sempre la seva font d'inspiració:

Raimon Suñe

La naturalesa la pots interpretar de moltes maneres


La mostra de Raimon Sunyer es pot visitar a La Galeria fins a finals de maig..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.