Avui arriba la primera eliminatòria del festival Boca Grossa


  • Comparteix:

Greeners és un grup de hip hop de Sant Cugat

Greeners és un grup de hip hop de Sant Cugat

La primera eliminatòria del festival Boca Grossa té lloc aquest divendres a la Sala Stage Teatre amb les bandes Garlic, Greeners, La Flör del Ötro, Les Dents Afilades i Lethal Oncoming Wrath. El públic i el jurat votaran els dos millors grups de la nit, que passaran a la final. La competició arrenca a les deu i l'entrada té un preu de cinc euros, amb una consumició inclosa.

En total, entre febrer i juny, una vintena de grups passaran per les diverses fases eliminatòries del festival Boca Grossa. D'aquests, nou són de Sant Cugat i la resta del Vallès.

El concurs ha programat quatre concerts de cinc grups d'on sortiran els vuit finalistes. La primera d'aquestes rondes eliminatòries tindrà lloc aquest divendres amb les següents bandes:

- Greeners: un nou grup santcugatenc que fusiona el rap amb ritmes rock, carregat de denúncia social i políticament incorrectes.

- Garlic: pop rock fet des de Sant Cugat inspirat en grups com Oasis, Pearl Jam i The Smiths.

- Les Dents Afilades: rock tòxic fet a Matadepera amb Tomeu Penya i Johnny Cash com a referents.

- Lethal Oncoming Wrath: un grup de metal de Rubí amb quasi 10 anys d'història. Per a fans de clàssics com Pantera, Megadeth, Arch Enemy, Sepultura, Slayer, At the Gates, Chimaira i Lamb of God.

- La Flör del Ötro: projecte de música mestissatge nascut als carrers de Terrassa i basat en l'autoteràpia i els missatges directes al cor com a essència de les seves cançons.

D'aquests cinc grups, el públic n'escollirà un i el jurat un altre per passar a la final, que arribarà el 5 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.