Pou d'Art exposa la interpretació d'Anna Fando sobre el cos i els espais


  • Comparteix:

Una de les obres de l'artista Anna Fando

Una de les obres de l'artista Anna Fando

La galeria Pou d'Art ha inaugurat aquest dissabte l'exposició d'Anna Fando, on mostra les reflexions de l'artista conceptual sobre la relació entre el cos i els espais quotidians. Sota el títol 'Cos quotidià', la mostra està formada per una vintena obres que giren al voltant del diàleg entre espais arquitectònics i urbanístics, i com aquests posen límits al cos.

Espais urbans i espais domèstics es donen cita en aquesta mostra que busca reflexionar sobre els fets i objectes que conformen l'entorn. Segons l'artista, a vegades són imperceptibles, però estableixen fronteres en la vida quotidiana. Fando ha explicat a Cugat.cat que si s'és conscient d'aquesta realitat, es poden trobar alternatives als estàndards establerts.

Anna Fando

És insinuar que si t'assabentes del que està passant, pots anar per un altre camí. L'objectiu és evidenciar les situacions que vivim dia a dia i que tots patim perquè tenim cos i tots tenim un espai quotidià.


L'exposició es pot veure a Pou d'Art fins a l'1 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.