El Gall baixa avui a Sant Cugat per donar el tret de sortida al Carnaval


  • Comparteix:

El Gall de Carnaval arriba avui a la ciutat / Foto: Localpres

El Gall de Carnaval arriba avui a la ciutat / Foto: Localpres

El Gall de Carnaval arriba aquest dijous a dos quarts de set del vespre a la plaça d'Octavià per donar el tret de sortida a la festa més esbojarrada. El Gall i la seva comitiva desfilaran fins a l'ajuntament, on seran rebuts per l'alcaldessa a les set del vespre.

A partir de les set del vespre, el Gall prendrà possessió de la ciutat i llegirà el pregó de Carnaval. Serà aleshores quan farà arribar la seva particular visió de Sant Cugat a la ciutadania, en un dels moments més crítics i àcids de la festa. La disbauxa seguirà divendres amb la Mascarada, dissabte amb el Ball de Gitanes i les comparses, i diumenge amb el Carnaval infantil, entre d'altres propostes. Per primera vegada, la celebració acabarà el Dimecres de Cendra.

Un Carnaval que enguany es presenta amb un cartell provocador, tal com van explicar el membres de la comissió organitzadora Arnau Marimon i Gemma Aristoy durant la roda de premsa de presentació del programa.

Gemma Aristoy Arnau

Busquem generar dubte i inquietud. / Volem que la gent es plantegi coses. Cadascú viu el Carnaval a la seva manera. També volem despertar creativitat.


El Gall de Carnaval és una figura de coure amb prop de 200 plomes diferents i encarna la figura del rei Carnestoltes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.