El periodista Josep Maria Vallès publica el llibre 'Polítics a la Carta'


  • Comparteix:

Josep Maria Vallès acompanyat del president de la Generalitat, Artur Mas / Foto: Artur Ribera

Josep Maria Vallès acompanyat del president de la Generalitat, Artur Mas / Foto: Artur Ribera

El periodista santcugatenc Josep Maria Vallès publica dilluns que ve el llibre 'Polítics a la carta' (Viena edicions), una obra que recull 10 entrevistes a polítics catalans fetes en sopars amb el periodista i un grup d'amics. L'obra reuneix noms com el del president de la Generalitat Artur Mas, el diputat de la CUP David Fernández i l'alcaldessa, Mercè Conesa. El periodista presentarà el llibre al Teatre-Auditori el 12 de març.

Artur Mas, Joaquim Nadal, David Fernández, Iñaki Anasagasti, Dolors Montserrat, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Mercè Conesa, Ada Colau i Aleix Vidal-Quadras són els polítics que han sopat amb el periodista Josep Maria Vallès i un grup dels seus amics. Tot i això, no van ser els únics que van rebre la invitació. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, el líder de Podemos, Pablo Iglesias, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, i el líder de Ciutadans, Albert Rivera, van ser convidats, però finalment no van accedir a la proposta de Vallès.

Els sopars van tenir una durada de tres a quatres hores i cada convidat podia demanar un menú específic per crear un ambient tranquil i favorable a la conversa, però amb resultats diversos, segons el periodista.

El grup d'amics era variat. Hi havia professionals de diferents àmbits com l'empresa, la medicina i l'arquitectura. Josep Maria Vallès ha explicat a Cugat.cat que aquesta varietat ha donat un resultat 'molt profitós', perquè es van tractar temes específics que ell no hauria tret.

Josep Maria Vallès

Un arquitecte, un treballador de l'Hospital Clínic, un empresari... Cada un ha fet preguntes que segurament mai hauria fet. Per tant, la riquesa d'aquest projecte és que està fet per un grup de gent divers, plural i representatiu de la ciutadania.


El llibre estarà a la venda el 2 de març i el 12 de març es farà la presentació al Teatre-Auditori a dos quarts de vuit del vespre. L'acte comptarà amb la presència de l'autor, el president de Totmedia, Ramon Grau, el portaveu d''Els amics', Josep Lluís Par, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.