Els Gegants de Sant Cugat ballen a Sant Joan de Mediona


  • Comparteix:

Els gegants de Sant Cugat als carrers de Sant Joan de Mediona / Foto: Geganters de Sant Cugat

Els gegants de Sant Cugat als carrers de Sant Joan de Mediona / Foto: Geganters de Sant Cugat

El gegants Joan i Marieta, acompanyats de la Salut, han participat aquest diumenge a la trobada gegantera de Sant Joan de Mediona, a l'Anoia. Els Geganters de Sant Cugat han participat en una cercavila juntament amb vuit colles més, vingudes de Sant Martí Sarroca, Aiguafreda, Puigcerdà i Cornellà de Llobregat, entre d'altres.

Tres dels quatre gegants de Sant Cugat han portat el nom de la ciutat a la trobada gegantera que ha tingut lloc a Sant Joan de Mediona. Allà, les figures locals han acaparat l'atenció del públic per les seves mides. De fet, el cap de colla de l'entitat, Ramon Bruguera, ha explicat que, a causa de l'alçada de les figures, han tingut alguns problemes amb el cablejat dels carrers.

Ramon Bruguera

Els nostres gegants són molt alts i als pobles on el cablejat és una mica baix, segons a quin carrer, els has de tombar. Som dels gegants més alts de Catalunya.


La d'aquest diumenge ha estat una de les 12 trobades a les quals els Geganters assisteixen durant l'any. A més, la colla prepara la seva participació a la Festa Major d'enguany. Bruguera ha avançat algunes de les colles geganteres que participaran a la cercavila, entre les quals hi haurà entitats vingudes de Tivissa i el Pont de Vilomara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.