Insiders i K-Soviet guanyen la tercera eliminatòria del festival Boca Grossa


Temes relacionats

Ghost Trip i Ride For A Fall estaran a la final del festival Boca Grossa (15/mar/15)

Greeners i Les Dents Afilades, primers finalistes del Festival Boca Grossa ( 8/feb/15)


  • Comparteix:

Cartell del concurs / Foto: Festival Boca Grossa

Cartell del concurs / Foto: Festival Boca Grossa

Els conjunts K-Soviet de Terrassa i Insiders de Sabadell s'han proclamat guanyadors aquest dissabte de la tercera eliminatòria del Festival Boca Grossa. A la semifinal, també hi han participat els grups sabadellencs Ayams i Exili a Elba i els santcugatencs Impossible to Clean.

La tercera fase eliminatòria del Festival Boca Grossa deixa el podi sense cap grup santcugatenc. La sala Stage Teatre ha acollit el concert, en el qual el conjunt sabadellenc Insiders s'ha proclamat amb el premi del públic per una ajustada votació de només tres punts de diferència. En paral·lel, el jurat ha escollit els egarencs K-Soviet per tocar a la festa final del festival. Un dels membres del jurat, Manel Barnils, ha explicat que la força del directe dels de Terrassa ha decantat la seva decisió.

Manel Barnils

El jurat ho vam tenir difícil, hi havia bastant nivell a les bandes i vam escollir a K-Soviet perquè ens van semblar molt professionals i tenien un directe molt exposiu.


Insiders i K-Soviet actuaran al concert final del festival el divendres 5 de juny , juntament amb els conjunts Greeners i Les Dents Afilades, seleccionats de la primera ronda eliminatòria, i Ghost Trip i Ride For A Fall, escollits a la segona fase. Els guanyadors podran enregistrar un EP, participar a un festival musical, protagonitzar un concert a la Sala Apolo i gaudir d'hores d'assaig a The Wall Records. La següent eliminatòria serà el dissabte 9 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.