Les Joventuts Musicals tenen preparats cinc concerts per aquest mes


  • Comparteix:

Una actuació anterior organitzada per Joventuts Musicals / Foto: Joventuts Musicals

Una actuació anterior organitzada per Joventuts Musicals / Foto: Joventuts Musicals

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat tenen preparats quatre concerts per aquest maig, repartits per diferents punts de la ciutat i amb artistes d'estils variats, passant des del jazz fins a la música clàssica. Aquest dijous arriba el primer, que es duu a terme al Cafè Auditori a les nou del vespre. L'artista és Dácil, que genera una fabula musical, de creació pròpia i que barreja música, projeccions i dramatúrgia.

La següent jornada de concerts serà diumenge amb dos concerts, un a les dotze del migdia amb l'actuació de Santiago Acevedo Sextet al Celler Modernista. El següent és a les sis de la tarda amb l'actuació de l'acordionista Nikol Tanaskovic a l'Escola Municipal de Música.

El darrer concert que les Joventuts Musicals de Sant Cugat han programat pel maig és el diumenge 17 a les sis de la tarda, també a l'Escola Municipal de Música. Aquesta vegada es tracta de l'actuació de Jaume Angelès, que interpreta obres de Lalo, Mendelssohn i Vieuxtemps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.