La 3a Festa de la Percussió omple avui el centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

El centre es tornarà a omplir de percussió / Foto: Josep Layola

El centre es tornarà a omplir de percussió / Foto: Josep Layola

Una cercavila de percussió infantil recorrerà el centre de Sant Cugat aquest diumenge per celebrar la 3a Festa de la Percussió que organitza la Batuescola. Les pistes de l'escola Joan Maragall, a les cinc de la tarda, seran el punt de partida d'un recorregut que acabarà a la plaça d'Octavià amb l'actuació de Kata Kitinga, Karabassá i A Batida.

El recorregut continuarà pel carrer de Sant Domènec, plaça de Sant Pere, carrer Major i plaça d'Octavià. Aquesta proposta serà a les cinc de la tarda i una hora més tard, a les sis, tindran lloc les mostres de fi de curs. Les mostres aniran a càrrec dels grups infantils i adults de la Batuescola i el grup convidat Tabalets, a la mateixa plaça d'Octavià. En aquest indret, hi haurà la fi de festa amb les bandes locals de percussió: Kata Kitinga, A batida do Tambor i Karabassá.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.