L'obra 'Prendre partit' pren aquesta nit l'escenari del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Josep Maria Pou i Andrés Herrera protagonitzen 'Prendre partit' / Foto: Teatre-Auditori

Josep Maria Pou i Andrés Herrera protagonitzen 'Prendre partit' / Foto: Teatre-Auditori

L'obra dirigida i protagonitzada per Josep Maria Pou, juntament amb Andrés Herrera, 'Prendre partit', arriba aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre-Auditori. La representació, amb entrada general de 26 euros, està basada en el text de Ronald Harwood sobre un comandant dels Estats Units al Berlín del 1946. Després del muntatge tindrà lloc la trobada 'Parlem de... Prendre partit'.

'Prendre partit' se situa en el Berlín del 1946, una ciutat destruïda com a conseqüència de la guerra, on un comandant rep l'encàrrec d'investigar el director d'orquestra Wilheim Furtwängler acusat de col·laboracionisme amb el règim nazi durant la Segona Guerra Mundial. L'espectador formarà part i testimoni d'un judici obert que presenta dues actituds oposades davant la terrible realitat política del Tercer Reich.

En el 'Parlem de...', que tindrà lloc a tres quarts i cinc de deu de la nit, els protagonistes aproparan les seves experiències i punts de vista de l'obra. Aquesta és una proposta del Teatre-Auditori que pretén apropar els artistes al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.