Gorgori, Clarós i Castaing, ponents al 12è Curs Internacional de Cant


  • Comparteix:

Moment d'un curs anterior

Moment d'un curs anterior

El periodista Marcel Gorgori, el doctor Pedro Clarós i l'osteòpata Yves Castaing són els ponents del 12è Curs de Cant Internacional que organitza Camerata Sant Cugat entre el 6 i l'11 de juliol. L'Escola de Música Victòria dels Àngels acull el curs orientat a professionals i estudiants del cant, directors de cors i professionals d'educació musical i comunicació oral. El curs, que tanca inscripcions el 30 de juny, també concedirà el Premi Camerata dotat en 1.000 euros.

La 12a edició del Curs Internacional de Cant té la col·laboració de l'Ajuntament, l'Escola Municipal de Música, la Fundació Clarós, la Fundació Jaume Aragall, els Amics de l'Òpera de Sabadell, SolFa Management i la FCEC.

Sota la direcció de Xavier Baulies, la iniciativa permet, segons el responsable, situar professionals en la primera línia de l'escena del cant internacional.

Xavier Baulies

El curs té una doble perspectiva perquè s'adreça als que comencen i als que demanen perfeccionament.


El curs oferirà diverses ponències i activitats, i la concessió del Premi Camerata Sant Cugat. Els alumnes seleccionats per actuar al concert final podran optar al premi, dotat amb 1.000 euros, que serà atorgat a l'alumne seleccionat d’acord amb el veredicte del jurat. La decisió recaurà en personalitats com la presidenta de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra; la presidenta de la Fundació Jaume Aragall, Sílvia Gasset; i el periodista Marcel Gorgori. També es lliuraran les beques de la classe magistral de la Fundació Aragall, actuacions als concerts benèfics de la Fundació Clarós, l'Òpera de Sabadell i Camerata Sant Cugat.

Activitats del curs
Dimecres, 8 de juliol, a les onze (Aula Magna de l'EMMVA): conferència amb el doctor Pedro Clarós sobre la salut vocal en el cantant.

Divendres, 10 de juliol, a dos quarts de deu (EMMVA): conferència-taller amb Yves Castaing sobre osteopatia i la veu.

Dissabte, 11 de juliol a les sis (Casa de Cultura): conferència amb el periodista Marcel Gorgori amb el títol 'La Traviata, la maduresa de Verdi'.

Divendres, 10 de juliol a les vuit (EMMVA): concert dels alumnes

Dissabte, 11 de juliol a dos quarts de nou (Claustre del Monestir): concert de cloenda i lliurament del Premi Camerata Sant Cugat 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.