La Batalla de Penyes protagonitza la Festa Major Alternativa

A les sis, als Jardins de la Penya Regalèssia


  • Comparteix:

Un detall del cartell

Un detall del cartell

La Batalla de Penyes, una gimcana esbojarrada per equips, centrarà l'activitat de dissabte a la Festa Major Alternativa, a partir de les sis de la tarda, als Jardins de la Penya Regalèssia. Les activitats s'allargaran durant tot el dia, amb el concurs de truites a les dues del migdia el sopar agroecològic a dos quarts de nou i a continuació els concerts de Pubilles Ninjes, El Veïnat, El Diluvi, la batucada de Karabassà i DJ Antígones.

La primera activitat serà el 6è Concurs de Truites, organitzat per la CUP de Sant Cugat a partir de les dues del migdia. Ja a la tarda, a les sis, començarà la Batalla de Penyes, que animarà a equips de vuit a 10 persones en una sèrie de proves sorpresa. Al vespre, es farà un sopar agroecològic de graelles i fideuà vegetariana amb productes de cooperatives de consum responsable locals.

Per tancar el dia, cinc concerts ocuparan l'escenari dels Jardins de la Penya Regalèssia. El grup local Pubilles Ninjes obrirà foc, seguits del reggae i funk d'El Veïnat, el mestissatge mediterrani d'El Diluvi, la batucada de Karabassà i la música feminista i reivindicativa de DJ Antígones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.