Sant Cugat tindrà una Coordinadora d'Entitats Percussionistes


  • Comparteix:

Imatge de Karabassà / Foto: Josep Layola

Imatge de Karabassà / Foto: Josep Layola

Grups i entitats locals vinculats a la percussió treballen per constituir una Coordinadora d'Entitats Percussionistes de Sant Cugat. L'objectiu és aglutinar els diferents agents d'aquest àmbit, cada vegada més nombrós al municipi, per treballar de manera conjunta. Està previst que la Coordinadora d'Entitats Percussionistes comenci la seva activitat a partir del setembre.

La futura Coordinadora d'Entitats Percussionistes segueix el camí d'altres iniciatives similars com la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional i la Coordinadora d'Entitats Esportives.

D'aquesta manera, les entitats i grups locals vinculats a la percussió volen unir-se, ja que cada vegada hi ha més gent que es dedica a la pràctica d'instrumental de conjunt de percussió. El membre de la Batuescola Xavier Manyoses ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que a la ciutat existeix un llegat que també cal reivindicar.

Xavier Manyoses

El llegat que tenim és important. Els fundadors van ser els Tabalers de Diables, que ara són Karabassà i són un referent.


La Coordinadora d'Entitats Percussionistes té previst iniciar la seva activitat al setembre. Abans, però, tots els grups locals actuaran junts per Festa Major en l'única trobada que aplega totes les bandes de Sant Cugat. La 4a Trobada Percussionista unirà Kata Kitinga, Karabassà, A batida do Tambor, els Tabalers de Diables i alumnes de la Batuescola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.