El món zombie, protagonista del segon dia del festival Sant Cugat Fantàstic


  • Comparteix:

'Cockneys vs Zombies', un dels films del dia al festival

'Cockneys vs Zombies', un dels films del dia al festival

El Sant Cugat Fantàstic ofereix aquest dissabte la segona jornada d'activitats i cinema fantàstic i de terror, amb especial protagonisme del món zombie. L'oferta cinematogràfica comença a les quatre de la tarda. La proposta té lloc als cinemes Cinesa i a l'entorn del Teatre-Auditori, que acollirà, entre altres propostes, la Zercavila Zombie, una manifestació de 'morts vivents'.

Curts i films de dissabte
La jornada comença a les quatre amb el curt 'Time after time' i la pel·lícula 'La cosecha'. A les sis, arribaran a la gran pantalla 'Safari' i 'Wolfcop'.

Quan falti un quart d'hora per les vuit, es reprendrà l'activitat amb 'La hora del baño' i 'Lost after dark'. A les deu de la nit, serà el torn per a 'El gigante' i 'México bárbaro'.

Al punt de la mitjanit, començarà la marató de cinema zombie, un dels plats forts del dia. El curt 'Last Memory' precedirà la projecció de dos llargmetratges: 'Wyrmwood' i 'Cockneys vs Zombies'.

Les entrades costen quatre euros als adults i tres, als menors de 29 anys. També estan a la venda abonaments de tot un dia a vuit euros

Activitats paral·leles
El festival manté l'aposta per una oferta que complementi la projecció de les pel·lícues i els curts. A les cinc de la tarda, obrirà les portes un mercat de literatura fantàstica i productes cinèfils.

Mitja hora més tard, professionals del sector cinematogràfic maquillaran els participants perquè es converteixin en zombies. Això serà la prèvia de la Zercavila Zombie, que té previst l'inici a les nou del vespre. Una hora més tard, s'oferirà un sopar a la fresca amb música de pel·lícules de fons. Totes les activitats tindran lloc a l'entorn del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.