Una mostra de cine català i l'homenatge a Stanley tanquen el Sant Cugat Fantàstic


  • Comparteix:

'L'altra frontera', amb Ariadna Gil, avui al festival

'L'altra frontera', amb Ariadna Gil, avui al festival

El festival Sant Cugat Fantàstic arriba a l'últim dia amb una marató de cinema català, l'homenatge a Richard Stanley i l'exhibició del cotxe DeLorean com a principals reclams. La projecció de curts i llargmetratges fantàstics i de terror començarà a les quatre de la tarda. La proposta té lloc als cinemes Cinesa i a l'entorn del Teatre-Auditori.

Curts i pel·lícules del dia
La oferta cinematogràfica comença a les quatre de la tarda amb la marató de produccions catalanes. Es projectaran quatre curts - 'Horseface', 'Pulsión sangrienta', 'Mr.Dentonn' i 'Grieta en la oscuridad' - i, per tancar, el film 'L'altra frontera', amb l'actriu Ariadna Gil.

A les vuit arribarà l'homenatge a Richard Stanley, director i guionista sud-africà que està present aquests dies a la ciutat. Per reconèixer la seva trajectòria, es passarà una pel·lícula sorpresa en què Standley hagi participat. En el currículum del cineasta, hi apareixen el guió de 'L'illa del doctor Moreau' i la direcció de 'Hardware'.

En aquesta darrera jornada, es donaran a conèixer els guanyadors dels premis a millor pel·lícula i a millor curt, tant els del jurat del festival com els que decideixi el públic. El lliurament dels guardons serà a les deu de la nit, un acte previ a la darrera projecció d'aquests tres dies, 'The world of Kanako'.

Les entrades costen quatre euros als adults i tres, als menors de 29 anys. També estan a la venda abonaments de tot un dia a vuit euros.

Altres activitats
A les sis de la tarda, arribarà al vestíbul del Teatre-Auditori el DeLorean, el cotxe de la trilogia 'Back to the future'. Aprofitant la presència del vehicle, mitja hora més tard, el professor de la UB Jordi Ojeda parlarà del passat, present i futur com destí del viatge, al Cafè Auditori. Una hora més tard, hi haurà una xerrada sobre viatges en el temps a la literatura universal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.