El Casal de Mira-sol tornarà a l'octubre amb una oferta carregada d'activitats


  • Comparteix:

El Casal de Mira-sol estarà ple d'activitats a partir d'octubre / Foto: Casal Mira-sol

El Casal de Mira-sol estarà ple d'activitats a partir d'octubre / Foto: Casal Mira-sol

El Casal de Mira-sol tornarà després de l'estiu amb un programa ple d'activitats per a tots els gustos. Des d'idiomes fins a restauració de mobles, el centre mirasolenc cobrirà tota mena de temàtiques en una desena d'àrees. Les inscripcions es poden fer a partir del 7 de setembre.

Anglès, francès i alemany seran els protagonistes dels cursos i tallers d'idiomes. Tant els interessats en iniciar-se en francès i alemany com els que vulguin perfeccionar i mantenir converses en anglès i francès trobaran el seu espai al casal mirasolenc.

En expressió artística, hi haurà lloc per a la pintura, balls de saló, salsa i bachata i zumba i en música, tallers de guitarra, piano i tècniques de cant.

Els més manetes podran aprendre a restaurar mobles i fer un taller de tapisseria o de vitralls. Per als aficionats a la costura, també hi haurà cursos de cosir a màquina i de fer una catifa amb ganxet.

Un curs sobre fotografia digital i un altre sobre blogs ocuparan l'espai de les noves tecnologies, a més d'un taller sobre com reparar aparells i petits electrodomèstics.

Per al públic infantil, el Casal de Mira-sol oferirà tota mena d'activitats. Teatre, música, programació, art i edició de vídeo seran els protagonistes de les activitats dedicades als nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.